Grinpelle

Igår kväll vaknade Lloyd och tokskrek och det kom verkligen från ingenstans. När jag försökte trösta han så märkte jag att hela högra ögat var helt igenklibbat, stackarn!

Jag ringde sjukvårdsupplysningen och torkade med ljummet vatten och imorse fick vi en tid på BVC. Som tur är verkar det vara en virusinfektion och inte bakteriellt så det behöver inte behandlas, vi ska bara fortsätta torka rent. Så vi får umgås med andra bebisar så länge dom inte petar i varandras ögon ;) Skönt!

Just nu försöker jag städa undan lite innan prästen kommer på dopsamtal, men lilleman är grinpelle idag och ska helst hänga på mamma hela tiden… Älskade Lloyd!

Kvällen kommer iallafall spenderas i tvättstugan ;)

Roligt inlägg va?! ;)

Sovmorgon

20120529-114623.jpg

Idag fick det som sagt bli en kort sovmorgon till kl.9, vilket var välbehövligt! Är sjukt trött just nu..

Vi har nyss kommit hem från BVC där jag har varit på mamma-samtal. Fick prata av mig lite, vilket var jätteskönt. Det är så mycket skit som händer runt om oss just nu som jag tyvärr inte kan dela med mig av här :/

Nu ska vi iallafall fara och lämna in den förbannade bilen för andra dagen i rad. Ja, bilfanskapet är ett av problemen!! Önska oss lycka till och hoppas att kalaset inte blir alltför dyrt…

Clean

CLEAN Shower Fresh

Igar var det min forsta morsdag <3 och da fick jag denna underbara parfym.

Dock fick jag ga och kopa den sjalv eftersom pappsen hatar att shoppa ;) haha!

Kram kram

Busy days….

Hej alla fina!

Ojojoj, vilka sjukt stressiga dagar vi har haft. En liten update kanske?

I lordags agerade vi flytthjalp da min lillasyster ska byta lagenhet. Det var riktigt jobbigt for oss eftersom det var en av dom varmaste dagarna hittills, men som tur var fick min lilla alskling vara hemma med mormor hela dagen. Vi loste det sa eftersom min mamma just nu ar sjukskriven och inte far bara nagonting (forutom Lloyd). Och han hade ju sjalvklart varit hur snall som helst!

Pa kvallen fick pappan i familjen ga pa grill/forfest med fotbollsgrabbarna, vilket uppskattades och han blev allt lite fuller ;) Egentid ar viktigt!

I sondags sydde jag pa lillasyrrans studentklanning, som forovrigt blir sjukt snygg! Ska gora klart det sista i veckan… Blev aven klar med en studentklanning som jag kortat av till en gammal barndomskompis. Sa med andra ord har symaskinen gatt varm! Vi avslutade sondagen/morsdagen med grillmiddag hos mamma/mormor <3

Idag har vi flyttstadat heeeeela dagen och fy vad mor jag ar i kroppen! Jag hoppas Loydie-Loo vill sova hela natten inatt men det lar nog inte handa ;) I varsta fall far vi ta en sovmorgon imorgon bitti innan vi ska till BVC.

 

Jag avslutar med nagra bilder fran Tim’s fotbollsmatch i torsdags.

Tremänning

Idag var vi med mormor på stan. Vi fixade en studentskylt till moster som snart tar studenten och sen åt vi god lunch på Svenssons Kök & Bar. Rekommenderas starkt! Vi fick även med oss lite sommar kläder till pappsen och nya träningskläder till mamsen ;)

Mot kvällningen fick vi besök av min kusin och Lloyds tremänning Texas :) Självklart ville Texas hålla bäääääbiiiisen. Och gud så söta dom var! :)

20120521-223841.jpg

ICA-loppet

Igar akte jag och Lloyd ut till Alnon dar pappsen och mormor sprang 1 mil i ICA-loppet. Pappa Tim var sa duktig och kom pa 12:e plats av 75 deltagare och han var i mal pa 45min19sek :) Vi ar sa stolta!

Mormor var ocksa jatteduktig saklart. Hon klarade av milen pa 1h02min25sek och kom pa plats 45 av 61. Sjalv hade man sakert kommit sist med tiden 10 timmar ;) haha!

BRA KAMPAT!