Gulliver spjalsang

Igar kvall akte vi ut till Birsta City och motte upp Maja, Jocke & Wilda for en fika och middag dar ute. (Dom var aven vara middagsgaster idag!) Vi ar sa glad som har er som vanner! Fina ni <3

Anyway, Jag och Maja behovde aven lite mer kantband och lite annat jox till foretaget sa vi kan gora klar alla babynest. Hall ut, snart kommer dom upp har till forsaljning :D Aven 2 klanningar till sma flickbebisar finns redan klara! ;)

Aven att Tim endast foljde med igar eftersom han hade en baktanke med det hela (han aker aldrig till birsta annars, haha!) Han ville in pa IKEA och kolla efter skrivbordslador till sitt kontor. Sa det fick det bli! Och nar vi gick igenom barnavdelningen sa sag vi att det var halva priset pa en GULLIVER spjalsang, sa det slog vi till pa! Sa skynda fynda, ni som inte har en redan :) Den har tva hojdlagen och en avtagbar sida, vilket ar ett maste for oss. Lloyd sover just nu i sin underbart fina vagga som han alskar att sova i, men om 1-2 manader maste vi nog byta till spjalsang. Usch, min bebis borjar bli stor!

Senkvallen/natten spenderades senare till att sy babyest! ;D

Babynest

20120626-185857.jpg

Här har det sytts hela dagen!

Igår var jag och Maja på stan och handlade en massa tyger och tillbehör. Så imorse kom hon och Wilda hit och så satte vi igång med syjuntan ;)

Tanken var att bara göra babynests och sälja billigt (då dom är sjukt dyra i butik) men vi har köpt så fina tyger så jag sydde även en jättefin klänning idag som vi ska göra många fler av.

Vi hoppas att dom ska falla er i smaken och att ni vill köpa dessa framöver! :)

(Bilder kommer självklart)

Lloyd – 3 Months

Idag blev min alskade lilla goskit 3 manader gammal!

Jag satt haromdagen och kollade pa bilder fran nar Lloyd foddes, och herregud vad mycket han har utvecklats sen dess. Se sjalva ;)

NYFODD

1 MANAD

2 MANADER

Och 3 MANADER idag

Lloyd, du ar det basta som nagonsin hant mig! Och mamma & pappa alskar dig enormt mycket! Love love love!!

Midsommardagen

20120624-193628.jpg

20120624-193639.jpg

20120624-193650.jpg

Midsommardagen spenderades hemma hos familjen Hjelm där det bjöds på grillat. Alltid lika gott!

När grabbarna sedan tog ett bad i deras utomhuspool så tog jag, Nikita och små bebisarna en härlig kvällspromenad. Lloyd fick låna Meja’s gamla vagn som tydligen var jättemysig.. behöver jag ens säga att han somnade på 2 sekunder?! ;)

Tack för igår fina ni!

Midsommar

Vilken underbar midsommar vi haft!

20120623-234837.jpg

20120623-234848.jpg

20120623-234900.jpg(Bilderna är lånade av Maja)

I fredags hade vi bjudit hem våra grannar, Maja & Nikita med familjer. Jättekul att alla kunde komma!

Först blev det lite midsommar firande uppe på hembygdsgårn och sedan gick vi hem till oss.
Kubbspel. Vattenmelon. Grillat. Bebismys. Alk.fritt Jordgubbsvin till mammorna. Folköl till papporna. Pavlova till efterrätt. Skratt. Myyyyyys!

Tack alla inblandade för en underbar kväll!

Så duktig!

20120621-132655.jpg
(Såhär glad var Lloyd imorse innan vi åkte. Och visst är han fin i beachsuiten från eBBe kids som vi fick av Nikita?)

Det gick fort och bra att ta sprutorna men självklart gjorde det ont så Lloyd gallskrek och jag började gråta. Tur att mormor var med!
Jag tycker det blir jättejobbigt när min lilla älskling har ont och helst när dom gjorde han illa som på bb. Då kommer tårarna! På bb var han svårstucken så 3 olika personer stack han totalt 9 ggr i händerna, när inte det gick stack dom i foten istället och det gjorde tydligen ännu ondare baserat på Lloyds skrik.

Nu återstår det att se om lillen får feber och blir grinig. Har iallafall köpt med mig Alvedon.