Skogspromenad

20121116-190700.jpg

Älskar verkligen dom dagarna vi inte har något inplanerat på morgonen. Då blir det alltid en skogspromenad med hund och barnvagn. Och Poppy älskar verkligen att få springa lös och vi blir så varma inombords när hon mår bra! Hon verkar trivas hos oss och vi trivs jättebra med henne.
Snacka om perfect match!

Bio & Drakborgen

Igår var jag ut och åt middag med tjejerna på Biteline. Har inte ätit deras ElFuego på ca 4,5år, så igår smakade den extra gott!
Vi avslutade kvällen med biopremiär av Breaking Dawn del2 som var riktigt bra. Det känns bra att det var ett sånt bra slut, happy happy! :)

20121115-122325.jpg

Idag har vi i BVC-gruppen varit och lekt på Drakborgen. Vi älskar verkligen deras Baby-Lekis och det är så mycket plats att vi kan vara hur många mammor och barn som helst. Så tummen upp för det!

Birsta City

20121113-095721.jpg

Godmorgon soliga tisdag!
Vi befinner oss redan på Birsta City där vi idag ska mysa, luncha och shoppa med Nikita & Meja.
Poppy ska blandannat få lite godsaker och så MÅSTE vi införskaffa en reflexväst, så vi syns ute på vägarna om kvällarna ;)

Sen får vi väl se vad som också slinker ner i en shoppingpåse ;) hihi!

Välling

20121110-074138.jpg

Godmorgon Lördag!
Vi har ju haft problem med vällingen här hemma då Lloyd tvärvägrat att dricka det. Och det har varit så frustrerande då han vaknat upp ca 5-7ggr per natt!
Men igår chockade han oss och drack en hel liten flaska (100ml) med päronvälling och en flaska ersättning (180ml). Det har aldrig hänt tidigare och han har aldrig ätit så mycket! ;)

Detta resulterade i en väldigt bra natt! Han somnade vid 19.00, vaknade för mat vid 01.30 och gav oss sovmorgon till 07.30!
Han har nu fått lite morgonvälling och även det gick ner :)

Älskade underbara Lloyd, nu är mamma stolt!

Poppy

20121106-185413.jpg

Nu har vi fått ytterligare en ny familjemedlem, fina fina Poppy! :D

Det har varit lite dött här inne nu några dagar och det är pga Lloyd. Han sover skitdåligt på nätterna nu, vaknar upp 6-7ggr per natt, kissar igenom blöjorna och gallskriker. Så som ni förstår blir man helt knäckt utan nån sömn!

Sen så händer det en hel del andra grejer nu också, bland annat med Wiloo. Jag kommer fortsätta på egen hand då Maja måste fokusera på studierna, vilket självklart går först! :) Sen får vi se om hon har tid när allt är klart, så hon kan komma tillbaka :)
Så till er som vill beställa/har beställt kommer det kanske att ta lite längre tid att få klart alla ordrar, men jag gör mitt bästa för att alla ska bli nöjda! :)

Jag har även lite roligt att berätta angående Wiloo så småningom ;) I’m so excited!

Maxi Cosi Mobi

20121102-091729.jpg

Igår var vi äntligen till ICA och hämtade ut Lloyd’s nya bilbarnstol. Vi passade på att köpa den nu när Jollyroom hade kampanj och vi fastnade för den blåa Maxi Cosi Mobi som har olika sitt och ligglägen. Man fick även med ett tillbehörspaket men sparkskydd, spegel och sufflett. Tyvärr var inte suffletten med och tydligen skulle jag få den skickad separat inom 2 veckor. Lite dåligt tycker jag…

Lloyd fick iallafall denna som en tidig julklapp nu av hans mormor och morfar, då han nu är för stor för babyskyddet. Så ett stort tack till er!

Nu till problemet, är det bara vi som är blåsta och knappt fattar bruksanvisningen för att installera den i bilen? ;)

Torsdag lunch

20121101-122417.jpg

Gårdagen började ju som sagt hemskt. Men frammåt eftermiddagen blev han sitt rätta jag igen och härjade på som aldrig förr ;) Då blev det även lättare för mig att släppa på skuldkänslorna också!
Vi avslutade kvällen med Sandra! Tack för igår fina du <3 Idag är vi bara hemma och myser. Vi sitter nu och äter lunch, spaghetti för lilleman och tomatsoppa med vitlöksbröd för mamman. Vi tar nog en liten biltur om ett tag för att hämta ut nya bilbarnstolen. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på internet ;) Spännande!