Himlabadet

20130126-223140.jpg

Igår var vi och busade på Himlabadet med älskade “tant” Mumin. Första gången vi var där faktiskt! Jag tyckte det var supermysigt där och väldigt bebis/barnvänligt, så dit blir det fler besök.
Tyvärr så hade inte Lloyd sovit något innan, så vi hann bada 1h innan vi åt lunch och då höll Lloyd på att somna vid bordet.
Så det blev en kort vistelse, men kul hade vi!

Vill även tacka min fina vän Mumin för de fina “presenterna” som Lloyd fick. Hon hade köpt leksaksgrönsaker till Lloyds kök och ett snickarbälte med verktyg, som han ÄLSKAR!

Puss påre!

Spinning

Har nyss kommit hem efter ett tungt spinningpass med bästa Linda! Fick äntligen med mig Ida också, så vi körde gärnet :)

Vi avslutade med plankan 8x20sek och sidoplankor 8x20sek. Fint som snus!! ;)

20130124-205917.jpg

Idag har jag och Lloyd varit med Ida & Svea på drakborgen hela dagen. Supermysigt!
Massa bus, supergod lunch, powernap (för barnen) och sen mer lek & bus!

Helt perfekt dag med andra ord!

Härliga tisdag!

20130122-215200.jpg

Vilken underbar dag!
Har spenderat dagen på vift.. Imorse packade jag in Lloyd i bilen och lämnade in Tim’s bokföring till revisorn, for upp till Kommun huset och lämnade in Lloyds dagispapper, storhandling på Willys och sen blev det en shoppingdag på Birsta City med fina Sandra.

Var i akut behov av badkläder, så tillslut hittade jag ett badlinne + trosa på Twilfit, 2 nya sportbh:ar och så bara råkade jag köpa världens finaste spetsklänning med volang! Den var ju på rea, så då var det ju bara meningen att jag skulle ha den. ;)

Och äntligen fick jag tummen ur röven och köpte hem triologi böckerna om mystiska Mr. Grey ;)
Hann läsa över 100sidor innan jag for och tränade kettlebells och nu är jag hemma igen… Så nu ska jag somna bredvid Mr. Grey ;) hihi

Godnatt!

Dagis

20130118-222246.jpg
Det är svårt att få en bild som inte är suddig på Lloyd nu för tiden ;)

Igår fick vi hem papper om att Lloyd blivit beviljad dagisplats från 1april, så vi tog en promenad dit och hälsade på samma dag. Lloyd låg och sov i vagnen på deras inglasade altan medans jag fick information och en rundtur.
Efter ett tag vaknade han och fick då komma upp och se sig omkring. Han blev så glad när han såg alla “stora” barnen och började leka med alla roliga leksaker direkt. Så det blev en massa bus, skratt och glada miner från Lloyd och grin när vi skulle klä på oss och gå hem ;)

Det känns så himla bra att han gillar att vara där redan och jag känner mig så trygg med personalen då jag känner dom flesta. Några av dom var nämligen mina fröknar för en sisådär 23-24 år sedan ;) Så nu är tanken att vi ska gå dit och leka lite nu & då innan det är dags för inskolningen i april.

Nu är det bara jobb och ett större boende som saknas….

Rosor & Lantligt

20130113-092806.jpg

Åhhh, vad jag är sugen på att klicka hem det här till vårat sovrum.
Jag ledsnar aldrig på detta rosmönster och det skulle vara så fint ihop med våra lantliga sovrumsmöbler. Men jag ska nog vänta tills jag vet om vi flyttar snart och så det passar ihop med vårat förhoppningsvis blivande sovrum ;)

Kommer berätta mer när och om det blir av… Ihhhhh, vill flytta dit nuuuuu!

Våra busfrön

Igår kom våra fina vänner Maja, Jocke & Wilda hit för att fira Tim. Och äntligen fick jag träffa min Maja igen, vi ses inte lika mycket längre då hon nu har fått jobb men vi försöker ta vara på dom tillfällen som ges :)
Och barnen hade saknat varandra! Så fort Lloyd vaknade så var Wilda på han direkt ;) haha! Men det är så kul att se dom leka nu då dom är på exakt samma nivå utvecklingsmässigt. Goungarna våra!

Sen chockade Lloyd oss alla då han ville upp i Jockes knä, och väl uppe så satt han så nöjd och harmonisk i 20 min(!) och det har aldrig hänt förut, inte ens med mej eller Tim. Han är alltid full av bus och har myror i brallan, så igår fick vi oss ett gott skratt ;)

20130113-091627.jpg

Idag vaknade vi upp till -25 grader, så jag tror vi håller oss inne och tvättar idag på förmiddagen. Nån gång efter lunch ska vi hämta upp syster/moster och åka upp på middag till pappa/morfar i Stöde.

Så det blir en lugn men skön söndag med andra ord!