Svamp

20121230-223607.jpg

Stackars mammas lilla älskling! :(

För några dagar sedan såg jag en blåsa på insidan av Lloyds stortå och fick direkt ont i mammahjärtat. Ringde till 1177 som sa att jag skulle avvakta och bara tvätta med vatten. Sagt och gjort!
Imorse när Lloyd vaknade var han väldigt grinig och jag märkte direkt att han hade ont nånstans. Började kolla fötterna och då har det spridit sig till 6 tår och 4 av dom har blivit som stora köttsår!! :( Ringer tillbaka till 1177 och dom vidhåller att det inte är så allvarligt och att det är packat med folk både på primärvården och akuten, “så vänta tills på onsdag”.
Lloyd skriker och grinar av smärta så jag ringer mamma som i sin tur ringer en sjuksköterska som hon känner. Vi fick komma till henne på direkten och hon konstaterade att det var svamp!

Lloyd har väldigt svettiga fötter, som sin pappa, och sliter alltid av sig strumporna. Så på nått sätt har han fått svamp och sen gått på nått som sedan har legat och skavt mellan tårna :(

Vi fick som tur var med oss lite saker hem så vi kan sköta om såren. Så först ska allt rengöras, pudras med svamp puder, lägga mjuka bomulls rullar mellan tjockistårna, tejpa och sedan linda om fötterna så det stannar på plats men ändå kan andas… Inte så lätt med en vild 9-månaders kan jag tala om!

Nu hoppas vi på en hyffsat bra natt och att såren ser bättre ut imorgon.

One thought on “Svamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>